Jälleen ihan liian aikasin koneella nökötän tän blogin kimpus :'D Huomenta siis vaan kaikille, jotka sattuu tän lukemahan~

Tossa iha tyytyväisenä avasin koneen aatellen "jes paljon vapaa-aikaa, ehin sekoilee koneella", muuuuutta huomasinkin, että lääkkeet ja vitamiinit syömättä :__D Sairastelen niin usein, että toivon mukaan nää ees vähä lieventäs.
Pitäs viel hampaatki harjaa ja ja ja vaik mitä. Farkkuihin en tosin jaksa vielä collareita vaihtaa, nää on paljo mukavaisammat hoho.


Vihaan muuten tollasia ihmeverhoja..rullaverhoja? Kuitenki, saan aina vetää aamusin kunno itku-potku-raivarit, kun ne ei aukee sitten millään, tulee vaan alaspäin : ( mur.
Haluisin nähä pihalle, ennen ku lähen ite sinne, etten tietämättäni astu pihalle rankka sateeseen tai johki tornadoon (tämä hyvin mahdollista xD ) mut kaikki varmastikkin tajus idean? Hope so.

Yy haluun uuden hajuveden..burberryn maybe? Kuitenki jtn mikä peittäs Tigin Rockstar lakan haisun :''D Hiuslakka addiktin käytöllä, se haju voi olla aika voimakas ja pinttyy kiinni vaik mitä tekis :__D mut joo

meikäläine läks nyh hampipyykille, heleiii <3