Joo, en voi uskoa päivittäväni blogia tähän aikaan aamusta, mutta kun jäi tätä ylijäämä aikaa ennen bussiassalle lähtöä niin kivasti, että sain aikaiseksi painettua jopa koneen virrat päälle. Hyvä minä!

Aluksi heräsin jo puoli 6, mutta painuin takasin nukkumaan yliampuvan väsymyksen nimissä. Onneks on sentään jo sen verran valosaa, ettei sitten niin pitkään nukuta, viimestään matkal lukiolle ehtiipi heräillä.

Kokeilin tossa muuten ekaa kertaa jtn paplaripötkylöitä.. Hehhee kyllä nyt vaan kävi niin, että hiukset pääsi suoraan sängystä suoristusraudan väliin, oli meinaan jo turhan massiivinen kampaus, mutta nyt on hyvä :). Volyymia piisaa vaikka pienelle kylälle, mutta silti vain pienelle <3 Ihan hyvä niin, tänään meinaan saatan joutua pitämään puheen kirjasta Narsismi, vamma ja voimavara, enkä välttis halua, että hiuspehko valtaa puolet luokanetualasta :''''D

Tää päivä (MAANANTAI HYI) on kyllä ihan kamala päivä. Herääminen yli aikasin, tänään 2 saksan sanakoetta, äidinkielen puhe, englantia, mikä ei muuten haittais, mutta se opettaja </3, terveystietoa ja kuvista jee! Tämä jakso siinä mielessä aika kökkö, että vaan kaks mieluista ainetta, kuvis ja historia.

Mitäs sit viel? Mutustan täs kuivaa korppua, kun en kouluruokaa syö. Hyi mua, olen nirso, mut ihan sama ku kasvispipertäjien mielest liha voi olla murha, musta kouluruoka on murha. Oikeesti, vihree hyllyvä klimppi lautasella ja se pitäs hymyssä suin pistellä poskeen? Yäk.